';

Hvordan redusere strømregningen i år?

Den kalde årstiden har kommet, og strømregningen vokser seg større måned for måned. Her er noen enkle tips for å slanke strømregningen.

Oppvarming og varmtvann står for majoriteten av strømforbruket i Norge. Vi ønsker oss en hverdag der vi står opp til varme gulv og påslått lys på badet, helst uten at strømregningen blir skyhøy. Her er tre strømsparetips som gir deg en bedre hverdag.

Interessert i et strømsparesystem? Ta vår test for å få tilbud på strømsparesystem til din bolig! 

Varmestyring holder lommeboka varm
Boligfelt ved et fjell i mørket på vinterenStrømsparesystemer lar deg enkelt holde kontroll på boligens strømforbruk. Løsningen fra Ewave er enkel å forholde seg til, og kommer med et nettbrett inkludert i pakken. Med sparekontaktene kobler du enkelt til panelovnene dine og vipps, så kan du justere strømforbruket etter ditt behov og din hverdag. 

Les også: Våre beste strømsparetips

Bruk nattsenking
Du kan forhåndsinnstille varmen i hvert enkelt rom gjennom døgnet. Temperaturen kan senkes automatisk om natten eller når du ikke er hjemme, og så settes opp igjen så det er varmt til du skal stå opp, eller komme hjem. Erfaring viser at med en nattsenking av temperaturen på 5 grader, som er det vanlige, vil strømforbruket i en gjennomsnittsbolig ofte kunne reduseres med opptil 20 %. I tillegg får du komforten ved å stå opp og komme hjem til varm bolig!

 

Hender som holder et Lenovo-nettbrett med Ewave software.

Tenk fleksibel belysning
Uansett hvilket system du ønsker deg, er det også penger å spare på belysning. Ved å bytte ut lysbryteren til en dimmer, kan du regulere lyset til akkurat den styrken du ønsker. Demper du belysningen bruker du mindre strøm – og samtidig kan du forlenge levetiden på flere av lyskildene dine. Et annet grep du kan ta, er å bytte om til LED-pærer. De avgir mindre varme, og varer lengre enn de tradisjonelle halogenpærene.

Velg strømsparesystem etter behov
Ewave-systemet er laget spesielt for en- og tomannsboliger. Du velger selv hvilken pakkeløsning du vil ha, felles for dem begge er at de kommer med Ewave-nettbrettet inkludert. Ved at du hele tiden ser strømforbruket ditt i sanntid vil du raskt merke en holdningsendring i familien når det kommer til bruk av strøm.

Ta kontakt med oss i dag om du ønsker et tilbud på strømsparing for fremtiden.

T

Recommend
Share
Tagged in