';

Reduser strømforbruket med opptil 30%

Opplyst enebolig i naturen på kvelden.

Det går an å få lavere strømregning uten å bytte til et smarthus. Velg et strømsparesystem som gjør jobben for deg i stedet.

I 2018 tar flere og flere både lommeboken og miljøet i hensyn når vi snakker om strøm. Ikke bare vil vi gjøre gode, miljøvennlige valg – vi vil også redusere strømregningen, som stadig går opp.

Det er imidlertid ikke like lett å gjennomføre i praksis. Smarthusbølgen har skylt innover Skandinavia, og flere velger nå å bytte ut sine eksisterende løsninger med smarte varianter. Utvilsomt en god investering, både for miljøet og strømregningen – men du kan faktisk få større utbytte og spare mer strøm og penger ved å investere i et strømsparesystem fra Ewave.

Les også: Slik fungerer strømsparesystemet vårt.

Spar strøm med dine eksisterende apparater
Vår løsning gjør det enkelt å spare strøm. Strømsparesystemet er nettbrettbasert, som gir deg oversikt over strømforbruket i sanntid. Det kobles på AMS-måleren din, og reduserer strømforbruket i boligen automatisk.

En drøm for deg som sliter med både tidsklemma og høye strømregninger, med andre ord.

Gjør det enkelt å spare penger
Med et nettbrett sentralt plassert i rommene du er i – stuen eller på kjøkkenet, for eksempel – er det enkelt å holde oversikt over strømforbruket. Du trenger ikke justere eller endre på temperaturen hele tiden. Systemet har én funksjon, og det er å hjelpe deg å spare strøm.

Sintef har sammenlignet Ewaves løsning med andre alternativer, og Ewave har kommet best ut i test. Gjennom tester blant husstander på Hvaler ble det påvist en reduksjon på 26 prosent i strømforbruk per husstand.

Gode systemer kan endre holdninger
Systemet fungerer uavhengig av strømleverandør og valg av for eksempel panelovn. I tillegg er den enkel å installere. Du kan i all hovedsak gjøre det selv, uten assistanse fra elektriker. Vårt hovedmål er å gjøre det enkelt å spare strøm, uten at du tapper hele sparekontoen. Ved å gi deg et nettbrett å styre alt fra, får du raskt oversikt – og blir mer bevisst ditt eget forbruk.

Interessert i et slikt system til boligen din? Ta kontakt med oss.

T

Recommend
Share
Tagged in