';

Ta opp kampen mot høye strømregninger

En knusktørr sommer og sannsynligheten for en kald vinter, gir dyrere strøm. Her er hva du kan gjøre for å redusere strømregningen.

Dagens Næringsliv rapporterer om utsiktene for dyr strøm i de kommende månedene. Dette kan virke uforståelig etter den regntunge høsten, men dessverre har det ikke vært nok nedbør til å fylle vannmagasinene opp til normalnivået. For å unngå høye regninger, er det like greit å være tidlig ute med å kutte strømutgiftene.

AMS-målerens positive effekter
Nå som 2018 går mot slutten, har snart alle norske husstander fått installert en ny strømmåler, en såkalt AMS-måler (Avanserte Måle- og Styringssystemer). Denne kan måle og rapportere strømforbruket ditt gjennom døgnet, og åpner for at du enkelt kan styre forbruket for å unngå de verste pris toppene.

Les også: Hva betyr AMS-måleren for deg?

Gjør det enkelt å spare strøm
Når det kommer til strømsparing, er det mange bekker små som er den valgte løsningen for folk flest. Det er naturligvis nyttig at du eksempelvis skrur av lyset i rom du ikke bruker, men for best effekt må alle i husstanden gjøre det samme.

Tablet til Ewave Strømsparesystem stående i vinduskarm

Den enkleste måten å spare strøm på og å spare mye strøm, er å benytte et strømsparesystem fra Ewave.

Systemet fra Ewave kobles til AMS-måleren, og gir deg en sanntidsoppdatering via et medfølgende nettbrett. Her får du en oversikt over forbruket, og du kan lage automasjoner som holder huset varmt etter ditt behov og uten at det går ut over komfort og velvære.

En enkel fraværsknapp sørger for at alle varmekilder som er koblet til systemet kan justeres ned samtidig til ønsket temperatur når du drar på ferie. Du kan slå av fraværsfunksjon uansett hvor du befinner deg så lenge du har internettilgang, så hjemmet ditt er varmt og godt til du er tilbake.

Les også: Slik fungerer strømsparesystemet

Norske hjem er veldig forskjellige, og dette har vi i Ewave tatt høyde for. Strømsparesystemet kan tilpasses hver enkelt bolig, enten du bor i en leilighet, rekkehus eller en enebolig. Størst effekt har det for boliger hvor den primære oppvarmingen skjer med strøm. Vær forberedt på høyere strømpriser i vinter, ta kontakt med oss i dag.

T

Recommend
Share
Tagged in