Om Ewave

 

Ewave Norge AS er et norsk teknologiselskap etablert i Oslo i 2017. Bakgrunnen for etableringen var at vi så en unik mulighet for at vi i Norge og Skandinavia kunne spare mer strøm. Både strømpriser og forbruk øker. Det er både et samfunnsproblem og et problem for husholdningsøkonomien.

 

Vi er opptatt av at kundene våre skal spare både strøm og penger. Hver og en av oss besitter en unik kunnskap. Vi utfyller hverandre, er engasjerte og pådrivere på hver vår måte i forhold til å optimalisere alle kontaktpunkter med kundene våre og hele tiden videreutvikle systemet vårt – det unike vi leverer!

ewave

Hva er det unike med Ewave Strømsparesystem?

 

Det unike med vårt system er at vi alltid leverer med et nettbrett og en teknologi som gir deg informasjon om hvor mye du bruker i strøm akkurat nå. En kobling til AMS-måleren din sørger for kontinuerlig avlesning av det totale strømforbruket ditt. De andre produktene vi leverer sørger for at du kan styre de mest energikrevende produktene i hjemmet ditt som panelovner, varmtvannsbereder, varmekabler. Automasjoner sørger for at det er varmt når du har behov for det. Vi jobber daglig med forbedringer og videreutvikling av systemet og har en tett dialog med kundene våre.

Lær mer om hvordan systemet fungerer.

Vår rådgiver viser deg nå hvor mye du kan spare med Ewave strømsparesystem.