Les Runes erfaring med Ewave Strømsparesystem

Rune Pedersen har prøvd vårt strømsparesystem i ett år. Her kan du lese hans erfaring med Ewave:

 

I 2017 ble jeg ble spurt om jeg var interessert i å teste Ewave Strømsparesystem. Det ville jeg selvfølgelig, fordi jeg vet at strømmen bare blir dyrere og dyrere. Der jeg kan spare penger er jeg villig til å spare. Jeg fikk systemet hjem og installerte det umiddelbart.

– Det er et unikt sparesystem som fungerer optimalt på alle måter. Du kan spare mye penger og strøm hvis du bruker systemet riktig. Det er på oppvarming av huset ditt og varmtvann du kan spare mest, jeg har også brukt det til å slå av lys.

mann med strømsparesystem

Når du har tablet’en på kjøkkenbordet eller et annet synlig sted blir du samtidig mye mer bevisst på strømmen du bruker. Det gjør noe med holdningen din rett og slett. Det bevisstgjør handlingene dine i forhold til strømforbruket i hjemmet ditt.

Det jeg også opplever som veldig bra med systemet er at du stiller det inn en gang og så er du ferdig. Etter det går alt «av seg selv». Hvis ikke du vil ha det varmere eller kaldere noen steder da, da må du selvfølgelig inn å justere på nettbrettet og stille det så varmt eller kaldt du vil ha det.

Jeg var på ferie i to uker, og da stilte jeg det inn på fraværsmodus og stengte av varmtvannstanken. Jeg satt varmen ned til 16 grader i huset mens jeg var borte. Dagen før jeg kom hjem gikk jeg inn på nettet og slo på varmtvannet og varmen så det var varmt og godt når jeg kom hjem. Fungerte helt topp. Sparte mye strøm og penger.

Du kan se hvor mye strøm du bruker, hvem av enhetene som er på, og hvor mye strøm den bruker. Du kan også se hva strøm prisen koster pr dag. Jeg ble så opptatt av systemet, at jeg prøvde det over alt i huset. Helt til jeg fant den beste spareløsningen for oss. Jeg fikk også alle i husstanden til å lære seg det, så alle fikk et bevisst forhold til strømmen vi bruker.

Jeg vet at systemet stadig forbedres og videreutvikles og jeg vet at det vil utvikles måter hvor man kan produsere strøm selv til eget forbruk for å bli enda mer økonomisk og miljøbevisst. Det er spennende å følge utvikling og få lov til å teste og spare samtidig – dette er fremtiden.

Jeg har anbefalt strømsparesystemet til mange venner, og de har kjøpt det direkte etter de har vært hjemme hos meg og sett hvordan det fungerer. Et fantastisk system som jeg ikke tror noen andre i markedet kan levere.

Anbefales på det sterkeste av en som har testet systemet i over et år.Ønsker du å vite mer om Ewave Strømsparesystem? 

Klikk her for å ta kontakt med oss, så kan vi hjelpe deg med å komme i gang med smart strømsparing. 

 

Hold deg oppdatert

Følg oss i sosiale medier og få med deg strømsparetips, nyheter og konkurranser.

Kontakt oss